En onödigt onödig anmälan till Länsstyrelsen.

VI fick ett märkligt besök igår.

Det var två damer från Länsstyrelsen som kom hem på ett oplanerat besök för att titta till vår katt som någon människa anmält for illa. Min tanke under hela besöket var: va fan?

Min Chips, fara illa liksom. Jag skulle inte låta henne fara illa om jag så fick en pistol i ansiktet som hot för att göra det. Men damerna såg med en gång att katten är frisk, pigg, nyfiken, människovän och allmänt trivsam.

Så onödigt. Jag tycker förvisso att det är bra att de åker ut på sådana oannonserade besök, för det finns djur som far illa, helt klart. Men att de skulle behöva åka på ett besök för att se om vi låter våra djur fara illa känns bara så just onödigt.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Det hela gick fort. De hälsade på Chips, klämde lite på henne, såg efter om hon hade en egen matplats och en välskött låda där hon ostörd kunde göra det katter gör på just lådan.

Men som sagt, hennes päls var vacker, hon själv trivsam och hela tiden stod jag och undrade över vad faen som hänt. Men tydligen har då någon anmält till dem att vår katt far illa.

När jag tänker på saken blir jag nästan förbannad, men bara lite. Jag blir mest trött. Vilket slöseri med skattepengar liksom. De kunde lika gärna åkt hit för att se till våra dammråttor. För de far illa kan jag säga. Dem suger vi obarmhärtigt upp med dammsugaren. Snacka om djurplågeri.

Men att Chips, min vän sedan snart 11 år skulle fara illa? Nä, tror inte det du.

Träffar: 0

5 tankar på “En onödigt onödig anmälan till Länsstyrelsen.”

  1. Det finns idioter till allt tyvärr!!:( Ni är fantastiska Jonas, glöm aldrig det! Kram Malin

Kommentarer är stängda.