En parasit talar

VärldenGÖR mig fan ledsen. Inte besviken eller arg. Bara ledsen. Alla dessa grupper på Fejan som säger sig veta allt.

“En vanlig vänlig kindvändare lånar Ku Klux Klan sin tändare”.

Vårt land är i början på något jag inte tänker ställa upp på. Krav på strängare straff, oavsett om man är misstänkt eller dömd, krav på invandrare att bli SVENSKA på en sekund, oavsett om man själv är finne vars mamma inte kan svenska. I ett land som byggts på invandring. Krav på att alla andra ska göra nått och kravet på regeringen på att ge den egna personen mer, mer, mer. Oavsett vad man har. I ett land där de egna misslyckanden hela tiden beror på någon annan men där allt man lyckas med beror på en själv. Ett historielöst land som lever på sin inbillade historia.

Jag är trött på er. Ni som sitter och tycker att det är helt ok att er skatt är mindre än en pensionärs för att ni behöver betala resorna till jobbet. För att ni glömmer att pensionären inte har 100 %  av sin lön från början. Skit på dig. En dag blir även du pensionär, hur mycket du än jobbar och står i. En dag blir även du meningslös. Skit på dig, ingen kommer torka dig då ändå.

För oss sjuka finns det inget hopp. Ni föraktar oss. Ni hatar oss för att vi tar en enda liten jävla krona från er semester. Ni avskyr oss och jag vet det för att ni redan har berättat det för oss. Gång på gång. PÅ gång på gång. Tror du verkligen att cancer är den enda sjukdomen i världen?

Träffar: 0