En saga om halsfluss och hypomani.

Det var länge sedan nu. Med mina mått en evighet. Men återigen har jag halsfluss. I halsen är jag röd som en tomat och mandlarna har de där karaktäristiska vita stråken. Förutom höjdaren väldigt ont i halsen då. Det har varit lite skavigt i halsen i några dagar, men inget jag trodde vara sjukligt utan bara resultatet av att jag svalt väldigt hårt när jag haft den där ångesten jag drogs med i några dagar.

Nu vet jag bättre. Men skrutt samma. Jag mår bra. Sådär bra som jag gör när jag inte behöver sova så många timmar om dygnet, när jag spritter av energi och glädje. Hypomani. Ett tillstånd när allt är möjligt och inga hinder finns. Jag är pratig och tar plats. Men jag mår ju inte dåligt i de där lägena. Inte alls. Jag mår som en kung, även om jag råkar ha lite halsfluss. Kärleken blommar, livet är bra. Jag har det bra. Det finns mörka moln på himlen men det gör det väl för oss alla då och då. Inget att hänga upp sig på.

Nu ska jag dricka kaffe, skrota runt på nätet, kanske krypa ner bredvid Den Helande Maria som fortfarande sover. Lyssna på när hon pratar i sömnen och titta på henne, när hon sover som törnrosa men tusen gånger vackrare.

Halsfluss, äh, vem bryr sig!

Hits: 0

2 tankar på “En saga om halsfluss och hypomani.”

  1. Tack du vackra kvinna för att du ens orkar titta på mig. Nä, halsflussen är ju vita fläckar på mandlarna ju. Jag har ju tvingat dig att titta på dem så du förstår hur sjuk jag är :-) All kärlek till OSS! Älskar dig!

  2. Älskade, om du visste hur vacker Du är när du sover. Inte bara när du sover.
    Och halsflussen, den är bara en mörk fläck, men den suddar vi bort på några dagar

    All kärlek till dig

Kommentarer är stängda.