En stunds vila före sömnen.

2012-02-17

21:55:56


Jag ska sova nu.

Det skulle jag ju göra redan för några timmar sedan. Men en promenad på nästan en timma med jycken gjorde mig pigg igen. Före den där promenaden så tvingade jag mig själv att få ordning på tvätt och disk och lite annat. Väl ute så sken stjärnorna på himlen, snön knarrade under fötterna.

Vi gick till skogen där gräset är klippt och hon fick springa lös lite. Det är ett riskabelt äventyr varje gång hon får springa lös, men så här inför löp så är det egentligen uteslutet att hon får göra det. Jag kan inte se hundstackaren full av energi men inte få utlopp för den.

Billy Pigg
Image via Wikipedia

Om några dagar är det slut med det så vi passar på medans tid är. Hon sprang som en tok, fram och tillbaka. Men kallade jag in henne kom hon tillbaka som ett litet skott. Dessutom, säger man åt henne att gå fot så gör hon det som att det alltid varit självklart. När man sätter på henne koppel igen så drar hon som en liten toka.

Var var jag nu igen? Jo, just det, jag blev pigg. Men efter ett litet utbrott av donande här hemma så blev jag trött. Nu är det som sagt dags för att sova. Äntligen.

Så jag bjuder er god natt. Jag hoppas att morgondagen blir bättre än den här skitdagen.

Eller hur?

Enhanced by Zemanta

Hits: 0