En sur dag!

Vue du temple de Kom-ombo
Image via Wikipedia

Nä det blev inte en sådan där bra dag som det varit nu ett tag. Istället är jag irriterad och småsur och trött och nästan förbannad. Sa jag trött? Jag är trött! Så blir det väl när jag inte sovit ordentligt på natten börjar jag förstå. Sen är ju bara vissa dagar så här. Sådant är livet och allt det där.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli så mycket att jag kan lägga mig utan att skämma ut mig totalt. Klockan tickar förbannat långsamt idag. Egentligen skulle jag behöva åka till affären för att handla något att äta men inte ens det orkar jag. Bara sur och förbannat förbannad liksom

Kom inte i min väg för då jäklar kan jag nog börja skälla för just ingenting. Idag blir det fan ingen poesi skriven. Inte för att jag är en klippa på det i vanliga fall, men lite snyggt brukar det bli ibland.

Nä, lite kaffe, en cigg och sedan ska jag skälla på gitarrerna eller något annat dött.

Faen!

Såhär sur är jag. Snorsur!!!

Träffar: 0