En tunga som flyr.

2011-11-12

22:35:52


Så mycket som händer.

Blodet rusar, det faller i droppar i själen. Själv faller jag lite hipp som happ, som det faller sig. Saker händer. Allt är inte för dig att veta. Ibland är inget för dig att veta. Hänsyn. Ett nytt ord i min vokabulär. Nytt, spännande och vackert. Hänsyn.

ASIMO is an advanced humanoid robot developed ...
Image via Wikipedia

Vi dricker kaffe, jag pratar. Musiken smeker mig, gör mig ledsen och glad. Rör om, precis som dagen, dagarna varit.  Dagar som lindrar, som omslag. Dagar som skär som rakblad. Skär av min tunga, kasta bort den. Snälla, den är i vägen för luften jag så väl behöver när jag hostar upp all tjära från mina sargade lungor.

Snälla karva bort fettet från mig, det som hindrar min kropp att vara nära henne. Karva, som jag gör med min lever. Förtär och förstör. Inget ska bli kvar. Bara varm kärlek. 

Vi väntar på söndagen. Det som vi nyss beslutat ska vara vår dag varje vecka. Ingen mobil, ingen dator, inget skrivande, bara samlande. Vi och hunden på frostkallt gräs. Jag vill så gärna visa henne min värld. Jag går nog för fort fram. Vill för mycket. Varför skulle hon bry sig om vart jag bott, gått, varit. Hon har fullt upp med att förstå vart hon själv kommer från. Hur allt gick till. Det kommer ta tid och mina ord bara stör. Tror jag.

Min älskade Zippotändare ligger tungt i handen. Jag håller den kär, det är en gåva från Den Helande Maria och jag kommer aldrig tappa den. Den påminner mig varje gång jag tänder en cigarett om att hon älskar mig. Hur det nu går till. Återigen, jag förstår inte och pladdrar plattetyder. Tunna ord i tung luft. 

Jag samlar på´pinupbilder och funderar på varför Den Helande Maria inte gör sig så vacker som bara hon kan. Men hon gömmer sig. Allt det vackra bakom stängda dörrar. Som om hon inte vågar blomma ut. Men det är hon och så älskar jag henne.

Så jag pladdar igen. Dumheter, häller upp nybryggt kaffe och vill älska med henne. Men det får vänta.

Det är dags att vara tyst.

httpv://youtu.be/Zpr4zfB5mMk

Where the future rests in the bistro where the music is for weirdos, 
We like it different we like it strange in our own way we haven’t changed 
I got my eyes made up at the bus stop by my girlfriend and you know what, 
She likes me different she likes me strange in her own way she’s just the same 

Psycho evolution your pollution makes it difficult for weirdos, 
Just another humanoid reaction to the voices in this town 

Every Saturday at the plaza guess the gender unless you’d rather, 
He is a lesbian but that’s ok she is the center of attention for another day 
In the universe we are magenta you can join us if you enter, 
Because you’re different and you are strange in your own way you’re just the same 

Psycho evolution your pollution makes it difficult for weirdos, 
Just another humanoid reaction to the voices in this town 

Time isn’t lost where devotion is I never wasted a life, 
Space is the place where the soul is far from the safe and the norm 

In the off stream they call it cavarade but they’ll say that won’t they, 
I want it different I like it strange in my own way I haven’t changed 
It’s insulting to be mislead by the hairdo of a god head 
They show reverence but that’s ok we are the center of the universe anyway 

Psycho evolution your pollution makes it difficult for weirdos, 
Just another humanoid reaction to the voices in this town 

Psycho evolution your pollution makes it difficult for weirdos, 
Just another humanoid reaction to the voices in this town

Hon skyddar sig så gott hon kan. Gott så.
Enhanced by Zemanta

1 tanke på “En tunga som flyr.”

 1. Jag vill veta allt, veta var du satt spår i denna varje, vilka hus du bott i, vilka skolor du gått, var du lärde dig att cykla.
  Allt det där som format dig till den du är. Den jag älskar.

  Jag ser fram emot Våra söndagar och skulle nog vilja ha en extra dag till. Och det är den dagen vi ska utforska Viskafors.
  Söndagar är längre,

  Jag vill se alla ställen som betytt eller betyder något för Dig. Vill se vart du lärt dina barn att gå..
  Du, jag, Dipp och kaffe. Utforskar min nya stad tillsammans med dig

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: