En ursäkt från mig till er som kommenterat mina inlägg den senaste tiden.

2012-06-06

17:58:41


Angående min lathet och att svara på de senaste kommentarerna jag fått från er.

Jag ville bara be om ursäkt för att jag dröjer med att svara på de ord ni tagit er tid till att skriva till mig och om de inlägg jag gjort.

NYC - MoMA: Martin Kippenberger's Martin, Stan...
NYC – MoMA: Martin Kippenberger’s Martin, Stand in the Corner and Be Ashamed of Yourself (Photo credit: wallyg)

Jag lovar att svara så fort jag kan. Jag har ju varit rätt ordentligt nere ett tag nu och det är först nu det vänt så jag ska ta tag i det där.

Jag ber återigen om ursäkt, det är inte det att jag inte blir glad, för det blir jag, väldigt glad till och med, för era ord, men som sagt, det har varit lite körigt i min skalle det sista.

Eder ödmjuke tjänare WoB.

Enhanced by Zemanta

2 tankar på “En ursäkt från mig till er som kommenterat mina inlägg den senaste tiden.”

  1. Men det behöver du ju absolut inte be om ursäkt för! Orkar man inte så orkar man inte, det är ingen brådska. Ibland orkar jag inte heller svara, eller dröjer länge med det. Och så finns det ju gott om bloggare som aldrig svarar på kommentarer över huvud taget (dem slutar man visserligen kommentera, eller jag gör det iaf) men du svarar ju alltid och det ska du ha en eloge för. Krya på dig! (jo man kan visst säga så även om psykiska åkommor, menar jag bestämt!)

  2. oroa dig inte, vi väntar på dig :-) För du kommer alltid tillbaka med din ordkonst, förr eller senare, det räcker iaf för mig!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.