En ursäkt till de som läser mig och som jag själv läser.

2012-03-12

14:37:08


En ursäkt.

Till alla de underbara människor vars bloggar jag följer. Ni är inte många, men ni  är viktiga.

Jag vet att jag suger på att kommentera era texter, det är bara livet som kommit emellan lite. Men jag läser, får nya tankar och ideér och känslor. Ni är underbara  och framförallt viktiga för mig.

Jag lovar att bättre mig men ni som “känner” mig vet ju att jag aldrig varit en kommenterare (om ordet ens finns? Junie, hjälp mig). 

Till Cattis som bad mig att skriva om henne när hon fyllde i frågan “vad ska jag skriva näst?” som ni finner under mina blogginlägg. 

Jag lovar Catten, jag ska skriva om dig. Du är ett enigma men en av de mest mänskliga personer jag lärt känna genom bloggvärlden. 

Så, ännu ett ödmjukt förlåt!

Träffar: 0

4 tankar på “En ursäkt till de som läser mig och som jag själv läser.”

 1. Nä det är ju så. Man har ju inte hur mycket tid som man vill. En sak i sänder och allt det där. Det blir väl lugnare dagar :-)

 2. Hey!
  Vilken vacker komplimang:

  "Jag lovar Catten, jag ska skriva om dig. Du är ett enigma men en av de mest mänskliga personer jag lärt känna genom bloggvärlden."

  – Så fint av dig…

  …fast du, brorsan, det där behöver du inte tänka på! Det enda som egentligen är viktigt för mig, är att du FINNS!

  Bygg inga berg av gruskorn, som kanske ingen annan än du, faktiskt ser! Du är tillräcklig, mer än tillräcklig; du är DU!

  Ps: Jag suger själv på både bloggande och kommenterande av andras bloggar, just nu. Så du är LÅÅNGT ifrån ensam! ;-)

 3. Tja, då är det så att ordet härmed finns. Undrar om gubbarna och tanterna bakom SAOL vet om det? Skit samma, vi har helt klart rätt. Trivsamt att vi kan styra världen så enkelt :-)

Kommentarer är stängda.