En vägg, eller en väg. Samma, samma.

2012-05-26

00:46:41


Det räcker nu.

Go vänner. Jag tar en paus. Jag vet inte för hur länge. Kanske för alltid. 

Näää, jag kommer inte att kunna hålla käft. Men jag är trött på mig själv. Eller, snarare, jag är trött på att hälla ut mitt liv för hela världen. Jag har sålt mig en smula känner jag. Jag har sålt dem jag älskar, jag har sålt dem jag inte ens bryr mig om. Så, för ett tag tänker jag leva livet. Upp och ner, hit och dit. Så som mitt liv är. Så som det alltid kommer vara. Precis som ditt, bara lite mer. Eller, kanske, precis som ditt.

Så klart kommer jag skriva. Jag kan ju faktiskt inget annat. Eller, det här är det närmsta något jag kan. Men, det blir för mig. För mig och de mina.

Hej då så länge.

Jonas.

Träffar: 0

5 tankar på “En vägg, eller en väg. Samma, samma.”

 1. Nja, jag vet inte än. Står i något sorts vägskäl tycker jag. Känner mig mest ivägen och bufflig och för mycket. Så vi får se vad det blir av saker och ting. Den Helande Maria slipper nog ta fram brödkaveln, mitt huvud är för hårt ändå så det är nog ingen idé ändå. VI får se. Vi får se.

 2. pihiu!
  skönt att höra att du stannar kvar.
  skönt att höra att du vill färdigställa texter.

  och du, nu får jag hoppas att maria står bredvid dig med en brödkavel i näven á la hederlig nidbild och motar dig framåt i ditt skrivande så du faktiskt kommer tillbaka till bloggen så snart som möjligt och att dina texter når ut i tryckt form.

 3. Men… NNEEEEEEEEEEEEEJJJ *skriker som ett barn som blir ifråntaget sitt godis*
  Du. Kan. Inte. Göra. Så. Mot. Oss.
  Jag vägrar skriva att jag förstår dig och att det är ditt val, jag vägrar. Fan vad jag kommer sakna din blogg :(

 4. Tack. Jo, vi tar alltid hand om varandra. Som det alltid borde vara kan man tycka. Tack.

Kommentarer är stängda.