En vit mans tacksamhet.

Jag borde vara tacksam oftare. Men jag är tacksam, tro inte något annat. Men i mitt liv finns så oändligt mycket att vara tacksam över. En god kroppslig hälsa, Kärleken från och till Den Hela Maria, mina barn, min mor, mina släktingar som för det mesta är bra människor, hunden och katten och vårt hem och grannskap. Allt det där tillsammans med min förändrade mentala hälsa är saker att varje morgon vara tacksam. En sådan enkel sak som att vakna efter en natt som varit utan maror och utan ivrigt fäktande under natten, är något som kan fylla mig med lycka.

stark

Bara en sådan sak som att födas i rätt tid, med rätta mediciner, att var en vit man, en av oss som står längst fram i alla köer, som slipper orättvis behandling i många saker.

För hundra år sedan hade de lobotomerat mig och låst in mig på sluten paviljong. Kanske skulle jag passat bättre där. Jag vet inte.

Den Helande Maria skrev ett tankeväckande inlägg om något liknande, gå gärna in och läs hennes inlägg. 

 

Träffar: 0