En blå jul

Jag ser inte speciellt fram mot julen. Inte i år. Älskar julen annars. Men i år känns det… tomt. Har varit bortskämd med några underbara jular mitt i livet. Jular med en stor familj, med glada barn och en underbar kvinna. I år?


Tja, mina barn kommer väl, mest för att de måste. Inte det att jag inte uppskattar det, men jag har knappt sett mina ungar mer än högst 5 dagar ihoplagt senaste året. Så jag vet att de älskar mig och att jag älskar dem, inte tu tal om annat. Men det känns ändå ruttet. Sen har jag knappt några pengar att köpa julklappar till dem. Känns ännu mer ruttet. Saknar min före detta fru. Känns mest ruttet.


Tant mamma? Jo, men hon gör väl som alla andra dagar och sover bort mesta delen av dagen. Så kvar blir jag. Ensam. Förutom en lycklig stund. Men det finns en bra låt om det där. ”Blue Christmas”. Föredrar Elvis version även om det finns många olika.


2 tankar på “En blå jul”

  1. men..
    om hon är singel å du är..kan ni inte fira jul ihop? Jag å barnens pappa brukar fira jul ihop fast vi inte är ihop.

  2. tjingeling.
    Ja de är ju ungefär som att korsa två hästar å få ett får av de.. nästan :/ tror ja ahde struntat i de om ja hade behållt han för han är helt underbar i sättet å söt. men eftersom jag själv fick mail å telefonsamtal från annonsen att jag var en oseriös säljare som förösker å lura köpare då blir man ju förbannad å ledsen.. mest ledsen kanske :/

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: