En fika i natten

För den som undrar. Jag är inte så smart. Jag var smart en gång i tiden, riktigt bright faktiskt men det verkar vara som borta såsåom snö i juni. Efter rättegången var jag först uppsluppen som ett barn kring julafton för att sedan sjunka ner i en trötthet som var förlamande. Före detta frun föreslog att jag skulle lägga mig och sova en stund och så gjorde jag glatt.


Sov bort en 5 timmar av dagen och vaknade yr och vresig. Sen kom jag på hur bra det skulle kunna gå med den där domen så då blev jag glad igen. Men jag hade ju sovit. Så nu sitter jag och är pigg som en mört och kan för mitt liv inte somna.


Nä, när kommer dumheten in i detta frågar sig den kloke läsaren? Jo, jag dricker kaffe. Klockan 01.48 när jag borde nana som ett oskyldigt barn sitter jag och röker, kollar runt på nätet och dricker kaffe.


 

Jag kan inte heller bestämma mig om jag skall vara glad eller ledsen. Jag kan ju vara glad för att rättegången gick så bra. Men jag kan vara ledsen för att jag kanske håller på att förlora före detta frun till en annan man. Så jag sitter och är lite lagom manideprimerad. Det växlar mellan lycka och oro. Sånt tar på krafterna, men inte tillräckligt för att göra mig trött nog att sova.


Dricka kaffe för att kunna sova? Vem utom jag skulle kunna komma på den idén? Förhoppningsvis ingen.


Jag är, vad man än tycker om mig, unik i alla fall :-)

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: