En gnutta frid

Ah, att få sova. Bara några timmar utan mardrömmar. En smula frid i allt det kaos som finns i min skalle. På varje fråga finns det tusen svar och jag avhandlar dem allt eftersom. Sömnen är min vän. Min kompis, en polare att lita på. Om det bra vore fri från alla de maror som jagar mig när jag slocknar. Om bara livet vore lite, en gnutta, enklare.

Men tankar travas på vartandra tills högen är omättlig. På varför vi människor hatar varandra tillräckligt för att släcka varandras liv, hur stort universum är, varför sköldpaddor är så långsamma. Tanke på tanke på tanke. Triviala saker blandat med dödligt allvar.

Men nu ska jag till Knalleland och köpa mig en måltid på Max, lite vatten att koka kaffe på och en smula annat att tänka på.

Ut i solen. Inte så illa med tanke på hur min dag kunnat se ut om mina planer igår gått i lås :-)

3 tankar på “En gnutta frid”

  1. Det gick…
    …inte lite för långt utan alldeles åt he….e för långt! Jag är jätteglad att du fick den där spyattacken! Men som sagt, lova mig att du går på mötet i morgon! Kramar!

  2. Herregud…
    …vad du skrämde mig när jag läste dina inlägg från i natt! Blev helt förtvivlad. Men jag blev också oerhört glad över att du inte satte din plan i verket. Det är ju som du säger; även om det verkar som att det inte finns så mycket att leva för så gör det det! Själv har jag stirrat döden i vitögat flera gånger vid sjukdom och olyckor och lärt mig att uppskatta det lilla i tillvaron, som solen som tittat fram över Borås under stora delar av dagen idag. Snälla Jonas! Lova att du inte ställer in mötet i morgon utan ber om hjälp! Det är du värd och mycket mer! Kramar i massor!

  3. Hej!

    Hoppas du mår lite bättre idag, Att vara ute i solen hjälper lite grann! Dra dig inte för att söka hjälp wob! Det är en styrka, så det så! Kram!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.