En liten förkylning på besök?

Jaha. Det är det är. Inte undra på att jag känt mig lite hängig. Somnade så gott bland katter, kuddar och filtar och när jag vaknade så kände jag varför jag varit lite risig idag. Jag är förkyld. Kan nog bli rätt rejäl den här förkylningen med tror jag. Huvudet värker, i halsen känns det som om jag sväljer spik när jag sväljer och bakom ena bihålan är det tätt och ont.


Det var kanske därför jag fick den där panikattacken med. Jag brukar bli sämre och skörare i psyket när jag är sjuk. En panikattack under en i övrigt bra period brukar vara ett bra tecken på att jag dagen efter ska vakna upp med feber och elände.


Men har jag lite tur så ger det hela sig kanske sin väg under natten. Ibland gör de ju det, förkylningar. Tittar bara in på ett snabbt besök och hastar vidare till nästa person. Före detta frun sade sig vara lite dassig hon med idag tidigare när vi tränade så kanske är det hon som åker på den stora smällen. Eller så klarar vi oss bägge två.


Känns inte alls läge för en förkylning nu, inte när jag precis kommit tillbaka till gymmet. Ett uppehåll igen skulle bara vara jobbigt. Idag när jag gick min halvtimma på löpbandet så märkte jag att jag i alla fall sluppit att börja om helt från början. Jag har betydligt bättre flås än jag hade när jag började. Då klarade jag ju bara en 10 minuter i loj takt, nu fixar man en halvtimma enkelt. Eller… relativt enkelt i alla fall.


Nä, nu ska jag dricka en kvällskopp med kaffe och sedan lägga mig och kurera mig lite. Som sagt, med lite tur blir det inte värre än så här.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.