En mellandag

Usch och fy vilket höstväder det är ute. Känner mest för att kura ner mig i en fotölj och läsa en god bol. Igår var det märkligt varmt ute, nästan sommarvarmt på kvällen men idag så har hösten tagit nya grepp och det är kallt och vått ute. Löven från träden fladdrar omkring i blåsten och det känns lite lagom mysigt. En klar innedag.


Har åkt på lite kli i halsen, ni vet sådär som man får innan en förkylning. Men det är inget som förvånar mig så mycket. Brukar åka på en förkylning på hösten så varför skulle det vara annorlunda i år? Nu ska jag ner till tvättstugan medan före detta frun hämtar sin äldsta dotter på skolan. Har precis ätit lite uppvärmda rester och druckit en kopp kaffe. Sitter och funderar på att ta tag i mina ekonomi men det får vänta en dag till. Man vill ju inte gärna var ute i god tid, det vore att stiga ur min karaktär allt för mycket. Ska se om jag inte kan leja bort det där eviga OCS-nummer knappandet till före detta frun mot en massage eller nått sånt.


Nå. Idag får bli en mallandag. En såndär dag när saker bara rullar på och man hänger med vart livet än för en. Inte så illa såhär i slutet på september.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.