En mycket bra dag.

Vilken äventyrlig dag. För att vara i mitt liv i alla fall. Åkte ju iväg till terapin med bussen och det var skönt att få vända och vrida lite på mina tankar. Efter det så tog jag bussen ner till stan och passade på att sola lite.  Gott och avslappnande.

Sen fick jag ett tokryck och köpte ett månadskort till bussen. Det är helt enkelt dags att ställa in moppen nu. Nu har de ju såna där moderna kort som man bara behöver visa upp för en läsare. Man behöver ju inte ens ta upp kortet ur plånboken, bara trycka plånboken mot läsaren så tänds en grön lampa. Sånt gillar jag så det var väl investerade pengar. Blir mycket buss nu sähär i dessa tiden när man skall börja jaga julklappar.

Sen skräpade jag runt först i stan sedan i knalleland. Passade på att ta en måltid på MAX nu när man ändå har lite pengar. Gott var det :-)

Efter att knatat omkring lite så var jag inne på ICA-affären och handlade lite mjölk sedan var det dags att åka hemåt. Sen var ju tanken att jag skulle betala mina räkningar men nätet var seeeegt som sirap så jag somnade istället. Sen har jag sovit fram tills nu och tänker bara ta lite vatten för att lägga mig igen. Somnar jag nu så är jag ju hemma när det gäller dygnsrytmen ju.

Kort sagt en kanondag. I morgon väntar fotboll på tv från Rösunda, Sverige-Lettland. Kan inte se hur vi skulle kunna förlora den matchen och då kan vi se fram mot fotbollsfest i EM till sommaren.

Tänk vad lite som behövs för att livet ska vara toppen!!!

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: