En rätt händelselös eftermiddag/kväll

Så kom jag då slutligen ut då. Jag var och solade med före detta frun och hennes äldsta dotter. Efter solningen när jag kom ut ur solarierummet satt de bägge damerna som på nålar och väntade på ett telefonsamtal. Det visade sig vara som så att före detta frun lagt märke till att ägaren glömt en stor burk med växelpengar på ett bord och hade ringt till ägaren. Dock fick hon inte tag på sagda person men hans dotter svarade. Hon hade nu ringt upp fadern och denna skulle i sin tur ringa upp före detta frun. Tilläggas kanske skall att det aktuella solariet är ett sådant där personallöst solarie där ägaren bara smiter in då och då för att tömma automaterna och städa.

Själv hade jag nog tagit burken, i vilket fall som helst hade jag nog inte satt mig att ringa runt halva landet men sådan är före detta frun. Skall alltid ställa allt till rätta vad det en är.

Efter många om och men åkte vi upp till Kristineberg och lämnade burken till ägarens dotter. Senare ringde ägaren upp och lovade fylla på några kronor till före detta fruns solkort. Nog så hyggligt.

Sen åkte vi till före detta frun där jag duschade och tittade en sväng på tv innan jag gick hem i mörkret. Det var rätt gott att komma ut och röra på sig måste jag erkänna.

På vägen köpte jag en film på tappen, “X-Men 1,5” Bara för att jag ville liksom.

Jag smällde i mig lite grillad kyckling och nu sitter jag här och funderar över livet. Kanske skulle man försöka komma i säng tidigt idag med. Alltid bra med en god nattsömn. I morgon ska jag träna om allt faller på plats och sedan ska jag till terapin. I övermorgon ska jag till soc för att tigga lägenhet. Så man har lite att pyssla med under veckan.

Hits: 0

1 tanke på “En rätt händelselös eftermiddag/kväll”

  1. Träna ja…
    Hu, då var det måndag igen och träningsdax. Var hemma fyra dar förra veckan så nu står väl sjukgymnast o arbetsterapeut i dörren på rehab o bara väntar på att få "plåga" min späda kropp: mäta vinklar på böjda knän, väga mig, klarar jag 40 kg i "push down"?, kan jag stå ytterligare lite rakare i ståfällan, hur öär det maten – äter jag som dietisten sagt?, byta ryggstöd, dyna och hjul på rullen och… Jag får nästan lust att krypa ner i sängen igen. Tur i oturen att jag inte kan lägga mig själv.. *ler ironiskt* Nåja, vi får väl bara "hänga med" och göra det som förväntas av oss, när allt kommer om kring är det skönt med krav på sig så länge de är rimliga! Have a najs måndag! Du förresten, jag har en liten fråga till dig, kan du mejla mig på hjulia_@telia.com skulle jag bli glad. Kramis!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: