En trivsam blandning

Nu har jag rejält ont i mina fötter. Vi var ju i Göteborg i går och gick omkring i 5:an huset hela dagen kändes det som. Vi hann med att avverka de flesta affärer på vår vandring. Få parkeringsböter hann vi med att få med. Men det var väl det enda negativa på en rätt trivsamt tripp. Vi hade bra nytta av min GPS även om jag lyckades klanta till det så att den ville köra hem oss när jag på något sätt skrev in fel adress till en affär.


Vi fikade, åt glass, shoppade och hade det hur bra som helst. Vi fick lite bråttom på vägen hem eftersom vi skulle på Elfsborgsmatchen så vi hann inte med att äta på en indisk retaurang som vi hade tänkt oss utan det fick bli en kebabrulle från pizzeria vid före detta fruns lägenhet.


Sen hämtade vi min yngsta som i Fristad och gick på fotboll. Elfsborg spelade brilliant fotboll första kvarten, gjorde ett mål och jag fick banne mig ståpäls så bra var det. Sen hände något och hela spelet brakade samman. Hammarby körde över oss totalt och Elfsborg spelade uselt, bedrövlig och kasst. När dessutom Hammarby satte en straff så var det totalkört. Men, första förlusten på Borås arena får man väl ta för vad den var. Men just nu känns ett eventuellt guld långt, långt borta.


Idag är det en trivsam blandning av saker som skall göras. Det skall tittas p åfilm, färgas hår, jag skall till min stora barns moder för att vi ska synka våra tankar kring hur vi skall tackla min äldsta son som mår dåligt och jag skall till ömma modern för att smörja hennes fötter. Lite lagom att göra alltså.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: