En vacker höstdag är det allt

Jag har genom att sova bort eftermiddagen missat en underbart vacker höstdag. Så irriterande. Idag skulle man ju gå romantiska promenader med någon man tycker om i parker där löven låg i drivor medan solen sken genom ett höstdis och man skuttade fram i lövhögarna. Istället har jag legat och drömt konstiga drömmar. Vilket slöseri med tid.


Fast skönt var det. I morgon skall före detta frun iväg på bröllop så jag blir alldeles ensammen i staden. Funderar på vad sjutton jag ska göra av den tiden då. Kanske skulle man upprätthålla sitt bristfälliga sociala nätverk. Jag har sorgligen misskött mina åtaganden mot mina vänner de sista…. hm…. åren. Kanske skulle man ta saken i egna händer och söka upp några av sina gamla vänner för en fika eller nått. Istället för att sitta framför datorn och glo liksom.


Jaja, det löser sig väl i morgon kan jag tro. Nu ska jag ge mig på jakt efter dagens babe på nätet. Fagra damer finns det gott om på nätet men nu ska jag leta lite bättre för att hitta någon smakfull (sådana finns det mindre av kan jag säga) dam som jag själv faktisk tycker är snygg och som kan pryda min sida som representant för denna vackra fredag.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.