Ensamhet och blyghet.

En dag i ärlighetens tecken. Jag har bloittat mig totalt och påminns om att det är ändå sättet att få stöd och hjälp på. Ingen kan hjälpa dig om du inte ber om den rakt ut.

Världen är full av goda människor. Jag lovar, för jag kommer i kontakt med dem varje dag. Lisa, Jenny, Pernilla, Åsa, Nina, Min Kusinsyster Katarina, Jackie, min svärmor, min mor, jag hoppas jag inte glömt någon, men å andra sidan så vet jag ju att jag gjort det. Mitt minne är söndertrasat av min medicin, precis som min sexlust. Obehagliga biverkningar, men fortfarande värt det.


Nu är det dags för nästa steg i mitt skrivande. Jag tänker skkriva ett brev till Expressen och Aftonbladet med en förfrågan om jag kan få en egen kolumn eller vara bloggare för dem.

Kanske har jag en chans, kanske inte, men då vet jag ialla fall.

Men åter till ärligheten. Jag har erkännt min rädsla för att ta ett återfall. Jag dricker vin just nu. Men bara sippar. Ett glas har stått i tre timmar medan jag tar en klunk då och då. Ibland kan jag göra så. Ibland finns det inget stopp.

Expressen
Expressen (Photo credit: Wikipedia)

Jag är rädd och orolig och ensam i det här med Den Helande Maira. Det känns som att alla stötar Maria oc det är så det skal vara. Men om någon bara frågade mig hur jag mår. Bara någon kunde se mig. Men just nu är jag både någon i kulisserna. Precis som det skall vara. Det är Maria vi alla ska koncentrera oss på. Men jag vore tacksam om någotn bara frågade mig hur jag mår.

Självisk som vanligt..

Enhanced by Zemanta

Träffar: 1

6 tankar på “Ensamhet och blyghet.”

 1. Det är svårt det där med själviskhet, att veta vart gränsen mellan frisk känsla inför sig själv och sjuklig självgodhet. Jag är helt lost när det gäller den delen. Trevar mig fram liksom, fiskar ofta efter beröm och uppmärksamhet och skäms hela tiden för det. Skumt. Det där med att planera framåt har aldrig slagit an hos mig. Jag har inte ens fixat att planera vad jag ska käka till middag liksom. Men varför inte prova att bryta det mönstret tänkte jag. Tiden går och jag vill inte stå still. Men för tusan, winamp är väl ändå det enda rätta :-)

 2. klart du ska vara självisk!
  klart att jag frågar hur du mår; hur mår du, klarar du dig?

  blir glad att läsa om att du skriver förfrågningar till kvällstidningarna. bara att våga fråga dem är stort. och hur stort är det inte att du ska delta i nästa lopp. jag är ofta rädd för att göra planer för jag inte vet i vilken skepnad jag lever i om ett år, om en månad. det sätter enbart snaror runt mina fötter att resonera så, vet det väl.

  och hehe trodde jag var den sista som använde mig av winamp till mp3orna :S

 3. Tack. Jag behöver all pepp jag kan få inför det här. Jo, jag och Maria kommer få det bra i framtiden. Det har jag gett mig faen på :-)

 4. Gör det Jonas. Du har en stor talang i skrivandet!
  Hoppas att både du och Maria får rätt hjälp, så att ni kan må bra och njuta av livet.
  Alla har rätt till lycka och harmoni, men livet är orättvis, när det delar sina lyckoslantar bara till en del.

 5. Tack, det är bara så att jag är så jävla feg när det gäller just min skrivande. Men … man måste börja någonstans.

  Nä du har säkert rätt. Det är Maria som är den viktiga just nu, det vet jag så klart. Men även jag behöver lite energipåfyllning, för de senaste veckorna har varit väldigt jobbiga. Men nu ska jag passa på att sova på nätterna, gå ut med jycken utan att vara orolig och för en stund slippa gömma rakhyvlen. Det är sådant jag kan njuta av medan Maria får den hjälp hon så desperat behöver.

  tack för att du tror på mig!

 6. Tycker absolut du ska skriva till expressen eller aftonbladet :) Det borde du ju gjort för länge sen :)

  Sen är du inte alls självisk för att du vill att någon ska byr sig om just dig och hur du mår, det vill väl alla! Jag tror nog dina nära och kära kan se ditt dåliga mående också, även om Marias just nu är mer akut. Ibland får man stå tillbaka lite, men det innebär ju inte att du lider mindre för det, bara att du för tillfället måste vara lite grann starkare..

Kommentarer är stängda.