Ett försök att utelämna ordet.

En lång stund satt jag bara och tittade på dammet som lagt sig på tangentbordet. Låtsades göra intressanta och viktiga saker bakom skärmen där jag gömmer mig. Men inte ens det orkar jag med. Går otåligt mellan vardagsrum, sovrum, badrum och kök, stannar i några minuter, börjar sedan vandra igen. Röker. Dricker kaffe. Har ont en tand. Det är sådant som den här dagen innehåller. Som jag innehåller.

Tänker på att jag borde duscha. Städa lite i köket för att göra lite nytta här i vårt gemensamma hem, det som jag med kall hand överlämnat till Den Helande Maria medan jag själv går omkring och tycker synd om mig själv. Helt opåkallat förövrigt.

Gör mitt bästa för att hugga upp meningar i korta sekvenser, utelämnar ordet som bloggen annars är fylld av. J.A.G. Anstränger mig inte ens för att försöka skriva korrekt. Det får bli som det blir. Eller är.

Pumpar mig full med mediciner som nog ändå inte för tillfället gör någon nytta. Tror jag. Fan, där gick  jag på niten igen. Felet jag.

Går nog och duschar i alla fall. För att försöka greppa tag i lite människovärde. Lite stolthet.

Kanske.

Träffar: 1

2 tankar på “Ett försök att utelämna ordet.”

  1. Det är okej, lämna hem och hund till mig. Nästa gång är det jag som gömmer mig från världen. Jag gjorde ju det nyss, i 5 veckor. Då tog du över.
    Så låt mig sköta hem och djur och försök att kämpa dig upp istället, det är krävande nog.
    Börja med en dusch, sen får vi se hur dagen och morgondagen blir.
    Undertiden försöker jag hålla resten flytande

    Jag älskar dig!!

Kommentarer är stängda.