Ett gott samvete.

Jag är riktigt risig just nu.

Min ångest har ökat, min depresion , den svarta hunden, är tillbaka och den här gången är det djupt och har hållt på i någon vecka nu. Jag hade ju en period när jag inte kunde sova, men den hävde jag med en “nästanöverdos” några gånger i rad, sen sov jag äntligen got i natt. Utslagen på soffan. Hur bra som helst.

Idag har Dipp, hunden, och jag besökt Maria på psyk och vi gick en vacker vinterpromenad i skogen, 6 km blev det allt som bäst. Det var skönt att rensa skallen. Nu ska jag ta n kopp kaffe (Tack för det  Michael Lindberg.) 

Sen är det en tvåkilometers löpning som gäller. Sen kan jag sätta mig i soffan med gott samvete.

 

Träffar: 0

3 tankar på “Ett gott samvete.”

 1. Jag älskar, älskar, älskar dig! Och vi är båda precis lika viktiga.

  Tror knappt jag säger det själv – att även Jag är viktig, men det är jag tydligen, det säger både du och de i personalen jag pratat med.

  Men, i morgon blir det powerwalk.

  Och, hoppas verkligen att du får sova i natt. Det behöver du.

 2. Just nu är din hälsa viktigast för oss. Jag är inte djupare än jag själv klarar av. Älskar dig knastrasa!

 3. Men, när jag frågat hur du mår så har du ju sagt att det är bra alternativt okej.

  Vi måste alltså bli bättre båda två på att prata.

  Jag finns ju lika mycket för dig som du gör för mig.

  Jag älskar ju dig, glöm aldrig det!

Kommentarer är stängda.