Ett mål som kan bli ett självmål.

Jag funderar på något. Jag funderar starkt på något som ingen kan tro om mig. Något som går helt emot den image som jag skapat. Den som mina kommentarer och tillrop skapat. Mitt alter ego, den som röker två paket om dagen. Även fast han svälter då maten är slut. Cigg går före allt och jag vet, ingen behöver säga det, jag är en idiot. Men cigg och kaffe och alkohol har så länge varit min tröst i ett tröstlöst liv. I 20 år har har förstört min kropp och härom natten drömde jag en så verklig dröm. Läkaren förklarade att jag hade lungcancer och då vet jag att det mer eller mindre är kört. Då knackar inte längre döden på dörren, den står redan bredvid. Den ångest som allt det där skapade sitter fortfarande i.

Cigg, jag och tankarna.

Så, jag funderar. Jag har ett mål och allt mer i min kropp säger åt mig att det är det målet jag ska sikta på.

Men än är jag inte säker, så jag väntar med att berätta det. Jag säger bara a, ni får vänta på b.

Träffar: 0

4 tankar på “Ett mål som kan bli ett självmål.”

Kommentarer är stängda.