Ett samtal till världen.

2011-10-04

09:16:56


Jag säger till, med min mjukaste röst, hunden att jag älskar henne.

Jag vet ju att hon inte förstår meningen med mina ord, men jag gör det och för mig är det en viktig sak. Hon gäspar och slickar min kind. Som för att ge en hundkyss.

Jag har inga planer för dagen. Inga stora i alla fall. Åka in till stan för att sätta upp lite tavlor åt tant mamma. Spankulera i stan före vi åker hem, jag och hunden. Bara finnas till och försöka vara nöjd med det. Det är tisdag men jag lever kvar i måndagen. Vet inte riktig vart dagarna tar vägen. Gömmer de sig bakom molnen efter att de haft sin storhetstid?

Kaffet smakar gott. Ciggen börjar ta slut. Jag är hungrig och förundras över att jag är det. Efter att ha levt på luft och öl i så många år känns det märkligt att vara hungrig när jag vaknar. Regelbundna måltider är en gåva.

Det är dags att duscha. Ta på mig rena kläder och åka. För en gångs skull i tid.

Hits: 0