Ett spökes röst.

Life in the Undergrowth
Image via Wikipedia

En stund bland frisk luft, från den här ingrodda tillvaron jag lever inuti i dag, vore nog ett bra recept för mig idag. Jag måste ändå ta mig till stan för att hämta ut lite medikamenter. Efter tusen och åter tusen samtal har jag äntligen fått intyg från läkaren att jag mår precis som jag mår. Nu gäller det bara att FK förstår vad de läser med.

Jag är lite blå, ledsen är fel ord, bara eftertänksam. Saker händer hela tiden och jag hinner aldrig med. Människor lever sina liv och ibland så känner jag på något elakt sätt att jag vill hålla människors tankar på mig gisslan. Att de ska ägna sig åt mig och bara mig. Så klart kastar jag sedan bort tanken. Den är inte värdig. Den är dum och ensam. Den är för tröttsam.

Så jag knyter på mig skorna och åker in till stan. Önskar att livet gör annat än vad det gör precis just nu.

Allt kommer och går.

httpv://www.youtube.com/watch?v=gs6s5ZL0U8Y

Warm lights from the grand houses blind me
Haves cannot stand Have-nots
And my love is under the ground
My one true love is under the ground 
And I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s hero now 
I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s hero now
They who should love me 
Walk right through me
I am a ghost 
And as far as I know I haven’t even died
And my love is under the ground
My one true love is under the ground
And I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s hero now
I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s hero now
See as I.. See as I.. See as I..
I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s lover now
I’ll never be
I’ll never be
I’ll never be anybody’s lover now
Things I’ve heard and I’ve seen
And I’ve felt and I’ve been
Tell me I’ll never be anybody’s lover now
It begins in the heart
And it hurts when it’s true
It only hurts because it’s true

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0