Ett stenrikes sång.

2012-04-18

10:39:56


Du kan inte beundra ett träds årsringar innan du dödat det.

Jag är tom. Grå som dimma. Det finns inga nyanser i mig. Bara en enda stor tomhet som tagit över allt som jag känner. Jag vänder och vrider på tillvaron men kommer inte fram till meningen med livet hur jag än gör.

Tiger. Slutat tänka, för det är ändå ingen mening med att ens försöka komma fram till några svar på något alls. Då är det bättre att sluta vara en människa av kött och blod. Bli till ånga. Bli till ett minne.

Jag hugger ner mina minnen, staplar dem inte ens. Bara lämnar dem för att ruttna och försvinna. De gör mig inget gott. De gör ingen något gott. De är bara ivägen.

Jag sover.

Träffar: 0

1 tanke på “Ett stenrikes sång.”

  1. Jag känner mig så maktlös, jag når inte fram, får ingen kontakt.

    Jag kan bara stå bredvid och göra det jag gör och hoppas att Du snart kommer tillbaka. Det är tomt utan dig.

    Du är hemma, men ändå är jag ensam.

    Jag vill ha Min Jonas tillbaka snart

Kommentarer är stängda.