Ett gott försök

Hej vad det blåser ute. Jag har sovit gott hela natten och vaknade tämligen pigg vid 8. Har sjukgymnastik på schemat, något jag först tänkte ställa in eftersom jag mår som jag gör, men efter lite peptalk från före detta frun så har jag bestämt mig för att åka trots allt. Buss pallar jag inte åka känner jag men jag tar det som före detta frun kallade ”gula faran” alltså min moped.

I övrigt har jag inget speciellt på schemat för den här torsdagen. Timmarna får komma och gå som dom vill tänkte jag. Ingen idé att planera något överhuvudtaget när man inte vet hur man kommer må under dagen.

Givetvis var kaffet slut så jag får nöja mig med thé men det kanske är lika bra det eftersom jag redan känner mig rätt så uppjagad och spänd. I vilket fall som helst så kan jag ju ta en kopp när jag kommer till sjukgymnastiken, de har ju gratis kaffe där uppe, något som inte är så illa alls i dessa tiden när det ska snålas på precis allt inom vården.

Men, inte kan jag sitta här och muttra, dags att kamma till sig och fixa så att man är presentabel när jag ramlar in till sjukgymnastiken.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.