Ett hål mitt i livet

 Fasen vilket hål i livet det blev nu när jag inte har någon speciell kontakt med före detta frun. Det påverkar en massa saker och ting. Till exempel när man sett något och tänker ”det måste jag berätta för P” och så finns det liksom ingen att berätta det för. Eller när man planerar sin vecka och man inte ska träffa henne överhuvudtaget.

Men det är klart att det är så det ska vara. Jag har blivit bortskämd under ett år efter skillsmässan. Men nu är det som det är. Hon har fullt upp på sin sida och har inte tid med mig inte. Precis som det ska vara.

Men som sagt. Det blir lite tomt för mig som inte varit lika snabb på att bygga upp en tillvaro på egen hand. Jag har ju L att prata med och det känns gott. Men det tar tid att bygga upp en relation och jag har dåligt med tålamod. Sen skulle jag ju givetvis göra mer för att återknyta till mina gamla vänner. Jag har sorgligt nog hängt upp mycket av mitt liv på före detta frun och liksom litat på att hon alltid skulle finnas där som min vän, som min bästa vän. Nu får jag söka en ny bästa vän känns det som.

Samtidigt känner man sig lite bränd. Man har haft sån tilltro till en relation, en vänskap, att man inte reflekterat över att den kan blekna, suddas ut sakta men säkert. Men nu gör den det. Och här sitter jag, tämligen ensam. Ingen att gå till Knalleland med. Ingen att luncha med. Ingen att diskutera i timmar med, bolla med idéer och tankar tills man kommit på ett helt annat sätt att se på problemet.

Men jag ska inte klaga. Jag har det bra, även när jag har det som värst. Jag är iten utslagen från livet känner jag. Jag har bara snubblat och vrickat mig lite, det behövs lite tid för det att läka men sen är jag med i leken igen :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.