Ett solsvett arsle

Jaha. Så har de gått en dag till då. Somnade så gott på eftermiddagen och sov ända tills jag vaknade med ett ryck. Jag hade ju lovat före detta frun att jag skulle komma hem till henne för att ta hennes blodtryck. Jag ringde och hon var lite pytt på mig för att jag somnat ifrån men jag satte en väldig fart så jag blev lite förlåten i alla fall.


Vi gjorde en deal hon och jag. Hon betalade mina räkningar på nätet (jag hatar de där OCR-nummren) och jag masserade henne i två och en halv timma. En helt ok affär tyckte jag som enligt min egen lilla åsikt bara kunde vinna på affären. Jag slapp att sitta och pillra med de där förbannade siffrorna och sedan fick jag äran att massera en vacker kvinna. Vem kan klaga över det så säg?


I morgon är det en hektisk dag. Jag ska upp tidigt och träna, sedan ska jag ordna pass, fika på stan med före detta frun och senare på eftermiddagen ska jag fika med en gammal arbetskamrat. Min ömma moder skall jag även besöka och så måste jag ringa till kommundelens ansvariga för bostadsanpassning angående ömma moderns spistimer. Som tur så är den ansvariga en gammal kollega sedan den tiden när jag lekte chef så det går väl bra att prata med hennne hoppas jag. Men sen måste jag få tag på någon ansvarig på moderns hyresbolag som skall ge sitt godkännande. Det blev lite mer knivigt med en gång.


Tja. Det är i morgon det. Nu skall jag njuta en sista kopp kaffe och sedan lägga mig för att läsa lite innan jag sover.


Jag har nog tagit det där med solariesolningen lite väl långt. Det svider rätt bra på låren och värst av allt är att det svider på min stackars stjärt. Jag sitter ogärna länge :-) Resten av min ack så vackra kropp har klarat sig väl men det är just arslet och låren som protesterar lite mot den plötsliga solexponeringen. Typiskt mig att bränna baken. Vem annars skulle det hända liksom :-)


 

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: