Exploderande ben och bussfärder.

2012-05-11

05:55:17


Vaknade av att jag vände mig om i sängen.

Det gör märkligt ont i benet. För så illa är det väl inte? Jag har faktiskt inte sett resultatet av alla de där stygnen och allt vad det var, “svetsning” i benet. Återigen, det var lite skojsigt att se hur de höll på och brände medan det steg lite rök från mitt arma ben. (Arma ben, ha, det var ju roligt ju). Men såren har hela tiden varit under förbanden och de får sitta kvar eftersom vi för tillfället inte har råd med omläggningsmaterial.

Men det gör som sagt ont. Förbenat ont. Så när jag vände mig om i sömnen så exploderade hela benet, det kändes så i alla fall. Det var lika bra att gå upp ur sängen och konstatera att klockan då var 04.11. Kanske inte riktigt min tid på dygnet.

Fast, jag tror jag är lite åt det hypomana hållet. Är sådär rastlös, ivrig och skuttar omkring med en trasa i köket och gnuggar diskbänken gång på gång. Benet hämmar mig gudskelov. Det kan nog vara precis vad som behövs för att hålla det hela i schack.

Så, jag lever i en inre värld av smärta och hypomani. En skum blandning kan jag lova. Det är nästan som att jag inte vill ta smärtstillande eftersom jag vet att då måste jag sitta stilla och inte röra benet för mycket om det inte ska göra väldigt ont och sedan pulsera av smärta en bra stund efteråt.

Vad allt ska man inte råka ut för.

I vilket fall. I eftermiddag ska vi till stan eftersom Den Helande Maria ska på terapi och jag hänger med som buss-sällskap eller vad vi ska kalla det. Så det finns lite att göra idag med.

Dags för en kopp kaffe till.

Hits: 0