Fåglars kvitter är meningslöst när alla sover.

2012-04-29

04:41:00


Du, jag sover.

Eller, jag borde sova. Jag har ingen aning om varför jag inte lagt mig för många timmar sedan. Men här sitter jag. Som det nattdjur jag en gång var. Jag lyssnar till Den Helande Marias andning från sovrummet. Hunden ligger bredvid henne och jag borde ligga där jag med. Men jag avvaktar.

Väntar på att bli vuxen. Det är väl dags nu kan jag tro. Men det blir nog inte i år heller. Åren går och min ungdomliga dumhet består. Så fånigt.

Det får bli en cigarett till, ett glas vatten, klappa katten och sedan gå och lägga sig innan himlen ljusnar. Fåglarna kvittrar redan utanför fönstren. Undrar varför.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: