Färgernas känslor

Jag har ett predikiment. Jag kan inte bestämma hur jag ska leva mitt liv. Det hela handlar givetvis om amor och hans lekar med oss människors enka själar.


De sista dagarna har jag ju umgåtts mer eller mindre intensivt med exfrun. Det har varit bra. Känts helt ok. Jag har mått bra av det. Men idag har vi bara, av en ren slump, träffats en kort stund och jag saknar henne. Mycket.


Det hela väcker ju frågan om hur jag kommer att kunna tackla framtiden, då när hon finner någon annan. Jag vet fortfarande inte hur det kommer gå, men av döma av dagens känsla i bröstet kommer det inte kännas bra alls.


Jag vill ju gärna att vi ska kunna vara vänner. Men det känns lite som om det är lite för nära. Kanske måste jag få mer distans. Ett större avstånd till de känslor jag har kvar och som jag är ensam om. Fan vet. Det här var inte lätt att lösa. Hur jag än vänder mig blir det fel.


Jag kan ju inte sitta och vara svartsjuk på en människa som jag råkar ha varit gift med. Jag borde vara vuxnare än så, men det känns, just idag, lite som om den där förtvivlade 16-åringen som bor i mig vaknar till liv och hela det svarta spektrat av känslor pockar på.


Men det är säkert bara idag. För hela dagen har varit lite blå. Det värsta är att jag misstänker att en anledning till dagens färg är frånvaron av henne.


Äh, skit samma. Jag tar en cigg och går och lägger mig att läsa. Bäst så tror jag :-)

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.