Förbannad på tiden.

Jag har inte lyckats komma underfund med hur jag ska förhålla mig till den här dagen. Den undslipper mig, trilskas och sliter sig varje gång jag lyckats koppla ett grepp. Det är enkla saker. Som att jag inte kan bestämma mig för i vilken ordning jag ska göra saker och ting.

Jag har upptäckt att jag är beroende av vissa rutiner för att fungera. Smaka på den. Jag behöver rutiner. Jag som alltid hävdat att alla rutiner är av ondo. Men man är inte bättre än att man kan ändra sig.

Som sömn. Det är oerhört viktigt med sömn för mig för att jag ska fungera. Det har nog varit utanför min räckvid att försöka förstå det det tidigare. Men nu inser jag att jag måste sova ordentligt på rätt tider för att få ordning på livet.

Så då dyker den här förbannade sommartiden upp. Den ställer hela min tillvaro på ända. Det är nog så för många. Jag har fortfarande lite svårt att förstå meningen med det där trixandet med tiden. Som om vi kan lura solen när vi bara lurar oss själva. Barn och djur och andra tänkande varelser struntar fullständigt i att klockan helt plötsligt går annorlunda. Själv kan jag inte lura mig till det där alls. I min kropp är klockan precis samma tid som den var förra veckan vid den här tiden.

Men, saker är som de är. Så jag får väl ge mig ut med jycken och försöka finna lite balans i kroppen och knoppen igen. Vissa dagar går det där av sig själv men idag så får jag visst gneta mig till det.

Så får det vara.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.