Förbannelsen som kommit i kapp mig.

2011-09-19

09:51:28


Fan vad tillvaron suger just nu. Inte livet, det är toppen och nästan allt jag önskat mig få i livet. Men tillvaron. Jag hostar, näsan är täppt, halsen gör ont så jag har svårt för att svälja. Orkar knappt med att klappa hunden. Alltså allt som det brukar vara då och då. 

Jag har nog världens sämsta immunförsvar.

Men i sovrummet ligger kvinnan och sover, hunden sitter bredvid mig i soffan och katten var nyss här för att kräva lite kel. 

Så på det sättet är allt vackert och gott.

Men den här förkylningen verkar aldrig gå över.

Fan och elände.

 

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0

2 tankar på “Förbannelsen som kommit i kapp mig.”

  1. Jodå, vi kommer bli så pigga och glada och friska snart att du inte anar. Vi kommer dansa på ängarna, roa populasen med våra ystra sånger och sedan älska i den allra djupaste skogen den allra sista varma dagen på året. :-)

  2. Det verkar vara min tur nu.. Bröstet värker när man andas..
    Sicket elände detta..
    När ska vi båda bli friska? Tillvaron suger verkligen.. Men jag har dig, då känns det lite lättare

Kommentarer är stängda.