Före det som blir nu.

2012-04-05

06:43:23


Helt ok.

För det är så. Natten har varit god mot mig. Trots att jag varit vaken sedan midnatt ungefär. Smeksamma tankar fyller mig. En envis huvudvärk får mig visserligen att krokna lite. Men annars är det bara fina fisken. Än så länge.

Det är ju så jag hela tiden tänker. “Än så länge”. Jag går hela tiden försiktig fram i livet. Livrädd för att något ska hända som tippar över hela mitt schackbräde och sprider ut alla pjäserna på golvet. Jag vågar inte ens röra mig ibland.

SMS Hela
SMS Hela (Photo credit: Wikipedia)

Så jag kokar kaffe. Dricker det och tittar ut på världen som är frostig och nyvaknad. I sovrummet ligger Den Helande Maria och hunden och sover. Det är nog så det skall vara. Den Helande Maria behöver sömnen så desperat. Jag hoppas att den lyckas bygga upp henne lite inför dagen. Jag hoppas.

Nu har jag bestämt mig för att titta på en film. Ligga i soffan, dricka lite kaffe, titta på ett annat liv som utspelar sig på skärmen.

Leva i andras nu.

Enhanced by Zemanta

Träffar: 0