Förkyld

Oj hua vad sjuk jag är. Nope. Ingen fyllesjuka, men däremot en vanlig hederlig förkylning. Hade en sån fruktansvärd huvudvärd och frös som en hund och hade ont precis överallt så jag tänkte att ”jag får väl ta tempen kan jag tro”. 39 grader visade termometern så jag tog om den för säkerhetsskull eftersom jag tyckte det verkade lite högt. 39,3 blev det då :-(

Så, jag är tydligen sjuk. Det är något jag skulle klara mig utan kan jag säga. Men det klart, jag har inte varit sjuk på flera veckor nu så det var väl dags igen kan jag tro. Som jag tidigare har sagt så har nog mitt immunförsvar packat ihop och gått hem.

I vilket fall som hels så ställde jag in besöket på soc och min stackars sockontakt blev så bekymrad som en sådan bara kan bli. Så vi kom överrens om att de skulle komma hem istället så att jag fick kontakt med den uppsökande verksamheten. Kan nog vara bra att ha nån som kommer hem istället när jag mår sådär så att jag inte ens pallar att gå ut i hallen och hämta tidningen. Man får vara tacksam för att samhället fortfarande har lite resurser kvar.

Men idag blir det inget gjort, den saken är säker. Ska bädda ner mig igen och knapra Alvedon, dricka thé och bara vara så sjuk som jag är så kanske det ger sig snart. Känner mig redan lite bättre än jag gjorde igår så det verkar vara på rätt spår i alla fall.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.