Försovit mig :-(

Vilken eländig början på dagen. Försov mig så att före detta frun åkte till gymmet själv. Det vore ju inte ett större problem än att jag åkte efter på knarren men mina träningskläder ligger hos före detta frun så det gick inte det heller.

Jag som rumpat upp alldeles av mig själv vid 8-tiden på morgonen vartenda morgon i några veckor nu vaknade givetvis inte när det var meningen att jag skulle vakna tidigt. Märkligt. Som om det satt en liten gubbe i skallen på mig och bromsade uppvaknandet. Kanske är den där gubben polare med mina stackars misshandlade ljumskmuskler?

Så jag blir sittande här i mitt lilla urkalla träslott och har en massa tid att slösa bort innan det är dags att åka till terapin. Då väcks ju med en gång frågan vad i hela fridens namn jag ska ta mig till med all den där tiden.

En handlingskraftig människa skulle väl diska kan jag tro. Eller rensa lite i trädgården eller något annat så där hurtigt. Själv funderar jag på att sätta på en kanna kaffe och lägga mig bredvid katten. Diska kan man ju göra när som helst. Eller… det kan man inte för snart stänger de av vattnet och en sak som livet har lärt mig är att det är fasligt svårt att diska utan vatten. Så kanske borde jag sätta igång med det där.

Äh. Det kan vänta. De stänger ju inte av vattnet än ju. Katten ser varm ut. För att inte tala om hur lockande kudden sjunger till mig. Ska vi sedan diskutera hur vackert täcket breder ut sig över sängen så förstår ju vem som helst att jag inte har något val. Egentligen.

Katt, här kommer husse.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: