Fortfarande förvirrad

Nu börjar jag allt längta efter lite penningar. De ramlar ner på onsdag så det är fortfarande några fattiga dagar kvar. Men jag har så jag klarar mig. Jag köpte lite mat och andra förnöderheter i går. 600 spänn gick hela kalaset på. Man kanske borde bli handlare i Viskafors, de verkar ha så det klarar sig :-)

Mitt allra största problem för tillfället är att jag inte har någon dammsugare. Golvet börjar sakta men säkert gro igen av katthår, grus och annat smått och gott. Jag får se till att lösa det där under kommande vecka. Det är ju samma sak med alla mina saker som fortfarande står i före detta fruns vinds och källarföråd. Vore ju trevligt att ha ett köksbord liksom.

Men, i det stora hela så är det ju bara småproblem jag har nu för tiden. Jag har fortfarande inte vant mig vid att jag har ett eget hem än. Det slår mig titt som tätt med förvåning att jag faktiskt kan knata omkring naken här inne om jag nu skulle få för mig det. Inte för att jag umgås med några sådana planer, det vore styggt mot katten men ändå. Jag kan om jag vill.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe sen väntar Polare M med tillhörande hund på att besöka mig som första officiella gäst här i mitt alldeles egna hem.

Hihihih, jag har ett hem.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.