Fortsättningen på min behandling. Nytt kapitel i boken som handlar om mig.

Jag är färdigbehandlad på beroendemottagningen och skall till öppenvården. Jag Rockar!

Vad konstigt det kommer kännas att bli utskriven från Beroendemottagningen och byta till öppenvården. Jag har skött mig (nästan hela tiden) precis som jag skall. Mina blodprover har varit bra sen 5 år tillbaka och de ser inte längre någon anledning på att jag ska gå kvar.

Märklig känsla, jag som brukar gå och vanka omkring i väntrummet, känner igen många som också väntar på sin terapeut, att hämta medicin eller lämna prover. Det har blivit min lilla värld och nu ska jag vidare i livet.

Men det är ju sådant livet är

fri

Mycket har hänt de senast 14 år sedan. DÅ var jag en nedbruten man utan livslust, nedsupen, dödsbedriven, ensammast i världen även med människor omkring mig. Fattig som en lus, rädd, så oändligt rätt för livet.

Nu sitter jag här 10 år sedan. I ett äktenskap, förhållande med, den vackraste, klokaste, skrivdrivna kvinna jag någonsin träffat, ett genialt geni som kan få alla att trivas med henne. VI har ett ombonat hem där man kan låsa dörren och bara slappna av som vi kan kalla våran. VI har satt får prägel på, under natur utanför fönstren, Viskan som stilla flyter vidare fram mot havet.

Jag är glad och avslappnad även om mina ADHD och det bipolära ställer till det ibland. Jag kan handskas med mitt stormiga humör. Jag blir utskriven från beroende-mott, för de anser att de inte har mer att erbjuda där, allt är utrett.

Nu finns det andra saker jag måste genom terapi och hårt arbeta med,  bearbeta, saker som bubblat upp under tiden det andra blivit bearbetat. Sådant som kommit fram nu när det andra är klart och man grävt bort ännu  ett lager av det som är jag.

Vägen hit har varit ett helvete. Jag lovar, ett rent och skärt helvete, men med rätt medicinering, oerhört god terapi och mitt egna stenhårda jobb med mig själv har jag kommit långt. Ingen annan än en själv kan kämpa sig igenom det där och det har jag gjort.
Men jag vill passa på att tacka de få vänner jag har för att de alltid ställt upp, att de alltid peppat mig, väntat på att jag ska komma ut ur skuggorna och där står de kvar, till och med efter 10 år.


Till er som jag kallade vänner men som övergav, som dömde mig har jag bara en sak att säga: D.R.A Å.T H.E.L.V.E.T.E!


 

VI har katter, en hund, jag har tre underbara ungar. Till 90% helt nyktra dagar, jag vägrar släppa taget.

Mitt liv är så mycket bättre och ibland faller jag i gråt över hur mycket bättre jag lever nu och mår.

Även i det djupaste tunnel kan man få ett gott lev när kan kommit genom tunneln. Och det går.


Jag lovar, jag är ett levande bevis på det.


 

Träffar: 0

8 tankar på “Fortsättningen på min behandling. Nytt kapitel i boken som handlar om mig.”

 1. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 2. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 3. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 4. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 5. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 6. Väl rutet rörande de där som….tyckte man var så besvärlig eller vad f som helst SOM BA DUMPADE EN….människor man satt ihop med….just när krisen blommar fram och återförsäkring – reassurance that you are you and its ok, att du är du och ta en fika så snackar vi om nåt annat…just då, skar di bort en ur parnassen och min skitmusik är viktigare än alla era pålägg som finns FÖR jag är TVUNGEN att göra mina udda ljud…de där jag inte nämnde, de poserar..det är din bok som du plöjer in i…själv är jag i uppfas men trött så det går nog bra som de senaste 15 åren..tic toc…

  Jim heter jag- Riktigt vad du heter är mig okänt/oklart men om du vill hälsa på mitt gamla 'nome de guerre' – idiotjim – så har idioten en fb-sida med låtar och strunt på….

  En sak, nu är väl att lista det goda och sedan…brrr…det där sedan brrr….Min nojja för när det ena eller det andra kan sägas vara klart kommer sedan (kommer döden….brrr…det gråa i ögat damm i strupen) Nä det där är mitt snurrdum-
  ha det. =D
  JimB
  http://jimrsbjorklund.wordpress.com/

 7. Tycker nog att Du ska ge en o annan ros till Dina närmaste, framförallt Dina barn. (Läser även på FB) Det är ju de som lidit mest, eller hur? Har varit både i och med så jag vet. Men sveket mot barnen förlåter jag mig själv aldrig, aldrig för. Hur kan man förlåta sig själv för ett sådant svek? Hur gjorde Du? Fattar inte, känner bara sånt självförakt. Lycka till oavsett

 8. "Nu sitter jag här 10 år sedan. I ett äktenskap, förhållande med, den vackraste, klokaste, skrivdrivna kvinna jag någonsin träffat, ett genialt geni som kan få alla att trivas med henne."

  Fan vad fint, du är för fin och jag älskar dig, idag på DBT:n så var det inte så kul så jag kom på mig själv att jag satt och skrev ett brev till dig, istället för att lyssna på vad de pratade om

Kommentarer är stängda.