Fotboll, så vackert

Vilken underbar fotboll det var i går när Elfsborg vann hemma mot AIK. JAg och föäre detta frun var nere redan 17.30 eftersom vi skulle stå vid Guliganernas bord och sälja guliganpryttlar. Det var ett fasligt schå att hålla ordning på allt men det gick väl rätt bra. Tror vi sålde för en 5-6 tusen. Mycket pengar var det att hålla ordning på. Efter det var det dags att ställa undan bordet och titta på fotboll.


Tyvärr missade jag det mesta av första halvlek eftersom jag var fullt upptagen med att ha en panikattack (igen). Jag barrikaderade mig på toaletten där jag räknade i fyrkant och allt vad jag hade för mig. Efter ett tag gick jag utanför området och hörde när Keene gjorde första målet för Elfsborg. Det blev ett mäktigt vrål från arenan.


Efter ett tag tog jag saken i egna händer och gick och köpte mig en pilsner. Sen kunde jag titta på fotboll igen.


Andra halvlek var en ren uppvisning från Elfsborg som förde hela spelet och som närmast lekte lite med AIK. Så gott att sen. Jag fick ståpäls nrä hela arenan ställde sig upp, alla 15000 de allra sista minuterna och jublade in slutet på matchen.


Att det kan vara så snyggt, så vackert, så gripande, det där spelet. Knepigt. Men, nu ligger Elfisborg i topp i tabellen igen och jag känner en aningens svag doft av ytterligare ett SM-guld. Gott så.

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.