Fredag för tusan

Nähä, inte hade man sån tur att den morgontur i tvättstugan som var ledig häromdagen fortfarande var ledig utan jag får snällt vänta på min tur klockan 12. Men mattmaskinen var ledig så jag slängde in lite mattor som blivit lite lortiga. Bara en sån sak.

Ute var det frost på gräset och luften var hög och klar, en doft av vinter och snö, pulkaåkning och snöbollar. Det var en lisa att komma ut från den inrökta atmosfären i vardagsrummet, resultatet av en natts bolmande framför datorn.

Ett blått gryningsljus reser sig utanför fönstret och i köket står thékokaren på och bubblar och skuttar av glädje över att få göra sitt jobb. Nu har jag en timma på mig att slå ihjäl innan det är dags att gå tillbaka till tvättstugan och slänga in mattorna i torktumlaren. Så vad ska lilla Jonas hitta på under den tiden?

Tja, dricka thé till exempel. Ta en dusch. Raka mig. Fixa och dona. Jag är konsigt nog full av energi trots den uteblivna sömnen. Sov väl tillräckligt de där timmarna i går natt/dag/eftermiddag.

Så, nu hör jag att thét är klart så nu är det dags att sätta fart på den här dagen. Det är ju fredag gubevars :-)

Hits: 0

1 tanke på “Fredag för tusan”

  1. Vi har ingen mattvättmaskin….
    det funkar förvisso att tvätta i vanlig maskin om dom inte är för stora, men det blir ju inte lika bra. Har tvättid imorgon, får se om jag har lust. På den tiden jag rökte, plugga och bodde i en liten etta och hade hund…..satt man där å plugga sent in på nätterna och bolma å bolma, inget fönster öppet om det var vinter, så gick man ut med hunden och när man kom in fick man ju skära sig genom luften och man börja fatta varför man hade sån jävla huvudvärk…..Hoppas du får en bra fredag, själv ska jag ner till gymmet ikväll, kram!

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: