Fredag igen

Ja just det ja. Det är fredag idag. Redan. Det var ju nyssens lördag ju. Kan kan bara konstatera att tiden rusan på. Fast det har jag redan sagt ett antal gånger tidigare i den här bloggen så det var väl egentligen rätt onödigt sagt. Men nu är det gjort i vilket fall som helst.

Jag har inga som helst planer för helgen. Som det känns just nu ska jag spendera den mesta tiden i soffan med lite bra filmer och en bra bok. Men det vet ingen vad man bestämmer sig för i sista änden.

Men som läget är nu så känns det helt ok att inte bestämma något överhuvudtaget. Fast några små undantag har jag. Jag har bestämt mig för att ta mig till stugan för att elda en brasa och sitta och filosofera framför den vid något tillfälle under helgen. Jag ska även städa upp här i vardagsrummet. Men mer än så har jag inte tänkt mig.

Jag känner egenligen för att vara social men jag vet inte om jag pallar med det som läget är just för tillfället. Men kanske får man nått tuppjuck under helgen, det får man se hur det går med det.

Men först, innan jag gör något annat överhuvudtaget, ska jag läsa lokalblaskan. Det är dags nu.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.