Friskare

Uscha vad jag har varit sjuk. Så sjuk så sjuk så. OTROLIGT synd om mig har det varit :-)

Men nu är jag på bättringsvägen igen. Ingen feber längre och det är ju ett gott tecken. Men jag ställde ändå in dagens sjukgymnastik för det hade jag då rakt inte orkat med känner jag.

Vad har jag då pysslat med då jag har varit så utbota sjuk? Tja, sätta in det där minnet i datorn och plugga in den nya hårddisken till exempel. Till min stora förvåning fungerade allt som det skulle redan vid första försöket. Det är man inte bortskämd med när man har med datorer att göra.

Igår däremot så sov jag bort det mest av dagen. Var så förbannat trött att ögonen gick i kors. Men som sagt så är jag mycket piggare idag även fast jag är lite småtrött sådär som man blir när man är sjuk.

Men jag måste i vilket fall som helst ut i världen för att köpa kattsand och mjölk. Får väl sätta mig på bussen och tjura mig fram till Knalleland eftersom de inte har någon bra kattsand på Netto på torget. Men först ska jag nog betala de sista räkningarna så jag vet hur mycket jag har att röra mig med sen. Kanske kommer jag någon centimeter, vem vet?

1 tanke på “Friskare”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.