Glas i vattnet.

”Omkring sex personer skar sig på glas i vattnet.En fick föras med ambulans till sjukhus, säger Lars-Erik Sandin på räddningstjänsten i Borås”.


Almenäs här i Borås är den stora, mycket populära, badplatsen. Där finns det gott om stora gräsytor, ett café och en fin strand. På dagarna nu när det är gräsmattorna fulla med glada solbadare. På kvällarna invaderas däremot Almenäs av ungdomar av alla de slag. Enligt ryktena så är det bland annat tillhåll för rasister som spenderar nätterna där med att skrika i natten och roa sig med vad nu rasister roar sig med.


Det hörs mycket väl hit det där skrikandet och plaskandet. Sedan framåt gryningen så går det som en gåsparad med folk över bron för att ta sig hemåt.


Nu har alltså nått eller några nöt kastat glasflaskor i vattnet. Vad trött man blir. Så urbota trött på en del människors dumhet.

2 tankar på “Glas i vattnet.”

  1. Ja du…
    Idioter och mänskliga nollor finns det alltför många av. Tyvärr finns en del av dem i vår lilla stad. Kanske de har hjärnor lika stora som Nalle Puhs, d v s mycket små!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.