Gnäller, gnölar och knorrar.

Jag blir lite missmodig. Det har kluckat lite i vänster öra i några dagar, så där som det kan göra när man är förkyld. Det är bara det att nu spränger det i örat så att jag går åt. Faen, när ska eländet ta slut. Att ha ont i örat och hosta samtidigt är ingen trivsam kombo, jag lovar. Det liksom exploderar varje gång jag hostar och hostar gör jag fortfarande ofta.

Dessutom har jag lovat besöka min mor på lasarettet och på onsdag är det återfallsprevention och jag hoppas innerligt att jag är bättre då.

Fan vad jag gnäller. Jag märker det själv. Det är vår ute, vädret är perfekt för en skön vårdag och jag borde vara ute med jycken men jag blir mest sittande här och gnäller mig genom dagen. Eftersom jag inte har någon att gnälla för så blir det att jag gnäller och gnölar och knorrar här på bloggen istället. Så lagom kul för alla inblandade.

Nä, nu lägger jag mig under ett täcke och tittar på film. Det borde jag väl duga till i alla fall.

En som aldrig gnäller utan är glad hela dagarna.

2 tankar på “Gnäller, gnölar och knorrar.”

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: