God morgon eller nått

Så var det ”morgon” igen i det Carlzonska hemmet. Till slut somnade jag väl. När jag vaknade trodde jag att jag bara sovit någon timma men det visade sig att klockan redan var 12. Där ser man. Men ändå en klar förbättring mot de senaste dagarnas sovorgier på dagarna. Får väl göra ett nytt försök att somna i tid i kväll igen.

Idag är det dags för terapi och det kan nog vara väl så behövligt kan jag tro. Vet inte hur jag mår för tillfället egentligen. Nån ångest märker jag knappt av men det är som om hela kroppen kommit i olag. Exemet är ett tecken. Min märkliga dygnsrytm är ett annat.

Framför allt det där med det eviga sovandet på dagen får jag göra något åt. Det ställer ju till det så man kan bli tokig för mindre. Att jag missade dotterns utvecklingssamtal är något som jag fortfarande skäms som en hund över. Som en läsare skrev i en kommentar,  ”när barnen kallar kommer man” och det kan inte vara sannare än det är sagt. Klart tösen sa att det var ok även fast hon säkerligen är djupt besviken på mig. Barn är så vansinnigt lojala mot sina föräldrar. Så det känns helt ruttet att ha ballat ur på det sättet.

Sen mår man helt skumt när man är uppe hela nätterna. Hela kroppen kommer i olag, magen har packat ihop och flyttat till ett bättre liv. Den sura klump den lämnat kvar i buken på mig har jag ingen som helst nytta av.

Nä, ikväll så tar jag i lite när jag tar mina sömntabletter och lägger mig tidigt så kanske jag kan få till det hela.

1 tanke på “God morgon eller nått”

  1. Sörj inte
    över det som varit, för det kan vi inte ändra på ändå, hur gärna vi skulle kunna dra tiden tillbaka!
    Du klarar det, även om det är mörkt nu, men det finns alltid ett ljus som lyser för dig!
    KRAM

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.