Grön dag

De sista morgnarna har jag vaknat av den där gamla obehagliga känslan av att gå på högarv. Som om jag var bakfull. Helt utan att ha druckit ens speglingen av en droppe alkohol. Hjärtat som pickar desperat i bröstet och stenhårda axlar och käkar.

Även om jag är trött som om jag aldrig fått sova överhuvudtaget i mitt liv, så är det enda raka att göra i det läget att gå upp ur sängen och dricka lite kaffe. Av någon märklig anledning så gör koffeinet skillnad i mig, som att jag kan spänna av först när jag fått lite mer kraft i kroppen.

Sen följer oerhört sega timmar. Timmar då jag bara drar mig för att göra något alls. Överhuvudtaget. Jag vill egentligen bara sova igen. Letar efter orsaker till att känna för att göra något vettigt men finner inget alls.

Nä, dags för mer kaffe igen.

2 tankar på “Grön dag”

  1. Jag är i en sådan där period också. Totalt letargisk. Men jag hinkar inte kaffe, utan te. :)

    Men fan som lägenheten ser ut…. Önskar att jag orkade städa… Kanske senare? (så tänker man dock hela tiden, hehe)

    Kram på dig

    • Man kan inte alltid vara på topp och allt det där. Fasen, man får väl gå efter dagsformen lite och inte förvänta sig att man alltid ska orka så förbannat mycket hela tiden. Försöker man rusa jämt så kan man ge sig faen på att man kommer ramla hårt som tusan.

      Kram! :-)

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: