Guld 2008

Det känns lite vemodigt att Allsvenskan är över för i år. Nu är det långt till nästa termin. Men som tur är så har vi en hemmamatch kvar i UEFA-cupen, ännu en chans att sjunga, hoppas, frukta, fira vårt lag. Nu gäller det bara att de lata och snåla Boråsarna går man ur huse för att stötta sitt lag, precis som de gjorde i somras när 13000 kom till Borås Arena.

Årets Allsvenska kan inte anses som en förlust. Det är näst intill stört omöjligt att behålla ett guld men vi stannade bland de 4 främsta trots höstens skitspel. Men Elfsborg har visat att de kan bara de vill. Nu gäller det bara att tränare Haglund lyckas med att få sitt lag att göra just det, vilja vinna. Kapaciteten finns helt klart. Anders Svensson är trots att han gnäller som en barnunge allt som oftast en formidabel fotbollspelare, Stefan Ishizaki måste vi bara behålla till nästa år, Matte Svensson är stor och kan skrämma den allra tuffaste back. Viland i mål har visserligen pendlat mellan kung och kalkon men vi kan ju räkna med att han i alla fall inte blir sämre tills nästa år. Vi har det som behövs.

Guld 2008?

3 tankar på “Guld 2008”

  1. OK
    jättekul att IFK Göteborg vann SM-guld…….men HUR intressant är det EGENTLIGEN?!……ja du bor ju i landets tråkigaste stad, ni HAR ju bara fotboll era stackare…..men vi andra väntar på SM-guldet i ishockey, som såkart ska till Västra Frölunda:))

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.