Håll min hand

Äh så dumt allt är. Sitter mitt i natten, återigen och funderar på livet och allt som händer eller inte händer. Känns som om allt står och stampar och jag tar mig ingenstans. Kvar i samma känsla, samma längtan, samma drömmar men inget av det uppnår jag. Fan man borde emigrera, någonstans långt bort dit där ingen vet vem man är, där man får en ny chans att starta om, boota om systemet liksom.

Idag har jag inte gjort ett skapandes grand förutom att jag äntligen fick slängt den där diskmaskinen. Men det var inte beroende på min egna kraft utan det var som vanligt före detta frun som satte en fot i arslet på mig och mer eller mindre beordrade mig ur soffan. Vad i hela fridens namn skulle jag göra utan henne. Fan, jag skulle väl sluta andas om det inte vore för henne.

Efter att vi slängt den där mockajängen så åkte vi till affären där jag köpte lite ditten och lite datten, bland annat 4 kippers varav jag redan slukat 2 stycken. Skinnet fick katterna så nu ser de på mig med beundrande ögon, alltid något.

Men borde nu inte jag sova vid detta laget? Jo, jag borde väl det kan jag tro. Men tiden går så fort på kvällen/natten. Ena stunden är klockan 19 och man funderar på att lägga sig tidigt och helt plötsligt är samma klocka 02.38 och man har ingen jäkla aning om vart alla timmar däremellan tog vägen.

Men, nu ska jag försöka sova lite. Kanske får jag henne (gissa vem *asg*) att ta min hand i drömmen. I alla fall för en liten stund.

Hits: 0

Kommentera gärna, men håll det snyggt och prydligt. Skit åker ner i soptunnan med en gång.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: