Halloj, här är jag :-)

Hej hej go vänner. Nope, jag har inte gått under, dött eller skadats på något sätt. Folk har visst varit oroliga förstår jag och det är ju olyckligt. Jag har bara varit sjuk. Igen. Så jag har helt enkelt sovit som en stock sedan i söndags mer eller mindre. Jag har inte ens startat upp datorn överhuvudtaget. Mobilen som legat i jackan hade typ 18000 missade samtal och en massa mess med frågor vart fasen jag håller hus.

Tja, jag har sovit. Har bara varit uppe nån enstaka gång för att m. ixa till lite cola i Sodastreamern, pinka eller ta en huvudvärkstablett. Men nu mår jag bra igen. Har bara lite ont i halsen men det kan man ju leva med.

Men detta var väl förklaringen till min blues häromdagen. Brukar bli låg innan en förkylning. Så gott att fått en förklaring till det med.

Men jag tackar alla som varit oroliga och ber om ursäkt att jag inte hört av mig förrän nu.

2 tankar på “Halloj, här är jag :-)”

  1. Yeps
    Mår fasen så mycket bättre. Nu är det förhoppningsvis några veckor till nästa förkylning. Får typ 800 från september till mars plus en rejäl sommarförkylning som är värre än de andra, typ lunginflammation eller nått. Mitt immunförsvar måste vara kassast i stan. Nä det där med mjölken hoppar jag. Har en kompis som gjorde det när han var liten och det slutade med mjölk över hela köket och nu menar jag precis hela köket :-) Så det hoppar vi :-)

  2. Var
    väl skönt att du mår bättre nu (: har du prövat att sodastreama mjölken än? hehe

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.